Broskyňová panna cotta s Rote Grütze

Recept od Angie bakes

Hodnotiť recept

Odovzdajte Vaše hodnotenie receptu hodnotiť

Vaše hodnotenie

uložiť

Ďakujeme! Ohodnotili ste recept.

Tento recept ste už hodnotili.

5,0 (72)

Čas prípravy 20 min.

Obtiažnosť jednoduchá jednoduchá jednoduchá

Zloženie

4 poháre

500 ml smotany na šľahanie
200 ml mlieka
45 g SweetFamily Stevi cukru
1 vanilkový lusk
1 balík želatínového prášku
4 broskyne
1/2 balíka SweetFamily Rote Grütze ovocného dezertu

Príprava

Mlieko a smotanu na šľahanie dáme do hrnca, pridáme vyškriabané semiačka z vanilkového lusku a stevi cukor a necháme pomaly zohrievať (nesmie vrieť). Medzitým pripravíme želatínu podľa návodu. Keď už je smotana dostatočne horúca, odstavíme z ohňa, trocha vychladíme a pridáme želatínu a poriadne rozmiešame. Nalejeme do 3/4 do pripravených pohárikov a uložíme do chladničky stuhnúť na približne 6 hodín. Pripravíme si broskyňový dezert na vrch - broskyne olúpeme, dve nakrájame na väčšie kusy, rozmixujeme tyčovým mixérom spolu s Rote Grütze. Zvyšné dve broskyne nakrájame na malé kúsočky a pridáme k zvyšnému krému. Nanesieme na vrch panna cotty a podávame.

Vyhľadať