Čokoládové biscotti

Recept od Angie Bakes

Hodnotiť recept

Odovzdajte Vaše hodnotenie receptu hodnotiť

Vaše hodnotenie

uložiť

Ďakujeme! Ohodnotili ste recept.

Tento recept ste už hodnotili.

0,0 (0)

Čas prípravy min.

Obtiažnosť

Zloženie

50 g nesolených pistácií
50 g nesolených kešu orieškov
50 g kandizovanej pomarančovej kôry
80 g horkej čokolády
225 g hladkej múky
2 lyžičky kypriaceho prášku
2 lyžice kakaa
3 malé vajíčka
125 g masla
120 g SweetFamily kryštálového cukru

Príprava

Vo veľkej mise vyšľaháme maslo s cukrom a potom po jednom pridávame vajíčka. V druhej mise zmiešame múku s kakaom a kypriacim práškom, pridáme nadrobno nasekané oriešky, pistácie, kandizované ovocie a čokoládu, premiešame a nasypeme do maslovej zmesi. Rukou spracujeme na pevné cesto, ktoré sformujeme do splošteného valčeka a uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Dáme do vyhriatej rúry piecť pri 180°C na 25 minút. Potom vyberieme, necháme úplne vychladnúť, nakrájame ostrým nožom na 1,5 cm kúsky, ktoré opäť uložíme na plech na pečenie a pri 160°C opečieme najprv z jednej strany 15 minút a potom ich otočíme a z druhej strany opäť 15 minút. 

Vyhľadať