Čučoriedkový cheesecake

Recept od Angie Bakes

Hodnotiť recept

Odovzdajte Vaše hodnotenie receptu hodnotiť

Vaše hodnotenie

uložiť

Ďakujeme! Ohodnotili ste recept.

Tento recept ste už hodnotili.

5,0 (12)

Čas prípravy min.

Obtiažnosť

Zloženie

200 g maslových sušienok
120 g rozpusteného masla
550 g smotanového syra Philadelphia
240 g kyslej smotany
160 g SweetFamily kryštálového cukru
50 g kukuričného škrobu
3 celé vajíčka
2 žĺtky
nastrúhaná kôra z 1 citróna
150 - 200 g čučoriedok

 

POZRITE SI VIDEO RECEPT

Príprava

Sušienky si rozmixujeme najemno, zmiešame s rozpusteným maslom a premiešame rukou. Zmes natlačíme na dno 22 cm tortovej formy. Čučoriedky umyjeme a nasypeme na keksíkový korpus. Ostatné suroviny na krém dáme do veľkej misy a prešľaháme spolu mixérom do hladkej hmoty. Nalejeme na korpus. Rúru zapneme na 120°C, na dno rúry uložíme plech naplnený horúcou vodou (aby sa cheesecake nevysušil) a tortu dáme do rúry piecť na 90 minút. Po upečení vypneme rúru a necháme v nej ešte cheesecake pol hodinu odpočívať. Potom vyberieme a necháme vychladnúť, následne uložíme do chladničky na noc stuhnúť.

Vyhľadať