Dvojfarebná bábovka s arašidovým maslom

Recept od

Hodnotiť recept

Odovzdajte Vaše hodnotenie receptu hodnotiť

Vaše hodnotenie

uložiť

Ďakujeme! Ohodnotili ste recept.

Tento recept ste už hodnotili.

4,0 (1)

Čas prípravy 60 min.

Obtiažnosť

Zloženie

Forma :

forma na bábovku

Na cesto:

120 g masla
150 g SweetFamily hnedého cukru
3 vajíčka
250 g arašidového masla
250 ml mlieka
320 g hladkej múky
1 balík kypriaceho prášku
2 lyžice kakaa

Príprava

Rúru zapneme na 180 °C, formu na bábovku vymažeme maslom a vysypeme múkou.

Maslo vyšľaháme s cukrom, pridáme celé vajíčka, arašidové maslo, mlieko a múku zmiešanú s kypriacim práškom. Cesto rozdelíme a do jednej časti primiešame kakao. Na dno formy uložíme vrstvu bledého cesta, na to kakaové a opäť bledé cesto. Dáme piecť na cca 45 minút. Po upečení vyberieme, pár minút necháme chladnúť a potom vyklopíme.

Pred podávaním posypeme práškovým cukrom.

Vyhľadať