Gaštanovo-pomarančové brownie bez múky

Recept od Angie Bakes

Hodnotiť recept

Odovzdajte Vaše hodnotenie receptu hodnotiť

Vaše hodnotenie

uložiť

Ďakujeme! Ohodnotili ste recept.

Tento recept ste už hodnotili.

0,0 (0)

Čas prípravy min.

Obtiažnosť

Zloženie

250 g gaštanového pyré
100 g horkej čokolády
80 g masla
4 vajíčka
šťava a nastrúhaná kôra z 1 pomaranča
3 lyžice kakaa
4 lyžice SweetFamily trstinového cukru
2 lyžice rumu (možno vynechať)

Príprava

Najprv si vo vodnom kúpeli rozpustíme spolu čokoládu s maslom. V strednej mise vidličkou rozpučíme gaštanové pyré, pridáme pomarančovú kôru a šťavu, rum a postupne celé vajíčka, kakao, cukor a premiešame. Nakoniec prilejeme aj rozpustenú čokoládu s maslom a metličkou všetko premiešame. Rúru zapneme na 180°C, menší plech 20 x 30 cm vystelieme papierom na pečenie a vylejeme do neho cesto. Pečieme cca 25 minút.  Po upečení necháme úplne vychladnúť a až potom krájame. 

Vyhľadať