Marhuľovo-maková bublanina

Recept od The Story of a Cake

Hodnotiť recept

Odovzdajte Vaše hodnotenie receptu hodnotiť

Vaše hodnotenie

uložiť

Ďakujeme! Ohodnotili ste recept.

Tento recept ste už hodnotili.

0,0 (0)

Čas prípravy min.

Obtiažnosť

Zloženie

Ingrediencie na plech cca 36 x 25 cm (stredne veľký)

280 g SweetFamily trstinového cukru

2  vajcia

1 dl rastlinného oleja

150 g mletý mak

250 ml rastlinné mlieko (ja som dala mandľovo-kokosové)

280 g akejkoľvek bezlepkovej múky (ale môžete použiť aj pšeničnú polohrubú)

1 celý prášok do pečiva

marhule alebo iné ovocie nakrájané na malé kocky

Príprava

Vyšľaháme vajcia s cukrom do peny. Prišľaháme olej. Primiešame mak, pridávame mlieko. Nakoniec primiešame múku s práškom do pečiva. Cesto dáme na plech vystlaný papierom na pečenie, naukladáme ovocie a pečieme pri teplote 180 stupňov 25-30 minút. Skúsime špajdľou, či je koláč hotový. Necháme vychladnúť.

Vyhľadať