Nepečený gaštanový chlebík

Recept od Angie Bakes

Hodnotiť recept

Odovzdajte Vaše hodnotenie receptu hodnotiť

Vaše hodnotenie

uložiť

Ďakujeme! Ohodnotili ste recept.

Tento recept ste už hodnotili.

0,0 (0)

Čas prípravy min.

Obtiažnosť

Zloženie

400 g maslových sušienok

350 g gaštanového pyré

100 g SweetFamily práškového cukru

100 g masla

150 g horkej čokolády

cca 100 ml mlieka

 

Na polevu:

200 g horkej čokolády

Príprava

Maslo a 150 g čokolády spolu rozpustíme vo vodnom kúpeli a necháme trocha vychladnúť. Sušienky pomelieme na jemno, zmiešame s práškovým cukrom. Pridáme gaštanové pyré a rozpustenú čokoládu s maslom, rukou trocha spracujeme a pridáme toľko mlieka, aby bola hmota dobre spracovateľná (nie príliš tekutá, ani príliš suchá). Obdĺžnikovú formu na chlebík vystelieme potravinárskou fóliou a opatrne do nej rovnomerne natlačíme cesto. Uložíme na noc do chladu. Na druhý deň chlebík opatrne vyklopíme na tanier a stiahneme fóliu. Na polevu si rozpustíme horkú čokoládu vo vodnom kúpeli a nalejeme ju na vrch vychladnutého chlebíka. Môžeme ešte ozdobiť nastrúhanou čokoládou.

Vyhľadať

Poslať recept

Poslať recept