Rote Grütze cheescake

Recept od Mária Cselkov

Hodnotiť recept

Odovzdajte Vaše hodnotenie receptu hodnotiť

Vaše hodnotenie

uložiť

Ďakujeme! Ohodnotili ste recept.

Tento recept ste už hodnotili.

0,0 (0)

Čas prípravy 40 minút min.

Obtiažnosť jednoduchá jednoduchá jednoduchá

Zloženie

12 porcií

750 g zmesi lesného ovocia, príp.jahody, čerešne, jablká, hrušky, ríbezle alebo mrazené ovocie
1 balenie SweetFamily Rote Grütze ovocného dezertu
100 g podlhovastých piškót
50 g ovsených vločiek
7 plátkov želatíny
300 g smotanového jogurtu
50 g SweetFamily Kryštálového cukru
400 g smotanového syra (Philadelphia)
200 g čokolády na varenie

Príprava

Pripravte si SweetFamily 1-2-3 Rote Grütze ovocný dezert podľa návodu na použitie. Rozpustite čokoládu v horúcom kúpeli. Primiešajte rozdrvené piškóty a ovsené vločky. Vzniknutú hmotu vložte do tortovej formy s priemerom 26 cm, rovnomerne utlačte na dno a dajte schladiť na cca 30 min. Smotanový syr (Philadelphia), jogurt a SweetFamily kryštálový cukor miešajte spolu kým nevznikne hladký krém. Plátky želatíny rozpustite a primiešajte ku krému. Pridajte 3/4 pripraveného SweetFamily Rote Grütze ovocného dezertu. Krémom potrite vychladnutú piškótovú hmotu a zvyškom SweetFamily Rote Grütze ovocného dezertu polejte tortu (polevou vytvorte mramorový efekt). Tortu dajte vychladnúť na cca 3 hodiny.

Vyhľadať