Ingrediencie

50 gnesolených pistácií

50 gnesolených kešu orieškov

50 gkandizovanej pomarančovej kôry

80 ghorkej čokolády

225 ghladkej múky

2lyžičky kypriaceho prášku

2lyžice kakaa

3malé vajíčka

125 gmasla

120 gSweetFamily kryštálového cukru

Čokoládové biscotti

AngieBakes - 03.01.2019 16:28  

Vo veľkej mise vyšľaháme maslo s cukrom a potom po jednom pridávame vajíčka. V druhej mise zmiešame múku s kakaom a kypriacim práškom, pridáme nadrobno nasekané oriešky, pistácie, kandizované ovocie a čokoládu, premiešame a nasypeme do maslovej zmesi. Rukou spracujeme na pevné cesto, ktoré sformujeme do splošteného valčeka a uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Dáme do vyhriatej rúry piecť pri 180°C na 25 minút. Potom vyberieme, necháme úplne vychladnúť, nakrájame ostrým nožom na 1,5 cm kúsky, ktoré opäť uložíme na plech na pečenie a pri 160°C opečieme najprv z jednej strany 15 minút a potom ich otočíme a z druhej strany opäť 15 minút. 

 

Komentáre

 
 

Podobné články