Ingrediencie

250 gmascarpone

1dl smotany na šľahanie

3vajíčka

2lyžice perníkového korenia

1lyžica Sweet family práškového cukru

1lyžica vanilkového cukru

5lyžíc Sweet family hnedého cukru

cca 300-350 g medovníkov

kakao na posypanie

Perníkové tiramisu

AngieBakes - 14.01.2019 05:17  

Vajíčka rozdelíme na žĺtka a bielka zvlášť. Žĺtka vyšľaháme s hnedým cukrom, vanilkovým cukrom a perníkovým korením. Smotanu na šľahanie vyšľaháme do polotuha, zmiešame s mascarpone a prešľaháme spolu. Pridáme do medovníkovej zmesi a metličkou spolu premiešame. Bielka vyšľaháme dotuha s lyžicou práškového cukru a jemne primiešame ku krému.

Medovníčky sekáčikom rozdrvíme na jemno a vrstvíme v pohári - dve lyžice mletých keksíkov, dve lyžice krému, keksíky a krém. Vrch posypeme kakaom a ozdobíme medovníkom. 

 

Komentáre

 
 

Podobné články