40 min

Ingrediencie

130 gmaslových sušienok

60 grozpusteného masla

250 gmascarpone

350 gbieleho jogurtu

60 gmalín - rozmixovaných

120 gSweetFamily práškového cukru

1balík želatínového stužovača za studena

100 gríbezlí

podlhovasté piškóty a maliny na ozdobenie

Malinovo-ríbezľová nepečená torta

AngieBakes - 03.01.2019 12:25  

Malú tortovú formu 18 cm vystelieme papierom na pečenie. Keksíky si zomelieme na jemno, primiešame rozpustené maslo a spracujeme rukou. Natlačíme na dno tortovej formy, uložíme do chladničky. Mascarpone si vyšľaháme s jogurtom a cukrom, primiešame 60 g rozmixovaných malín, premiešame spolu. Pridáme aj želatínový stužovač pripravený podľa návodu alebo len tak priamo z balíka prisypeme (fungujú obe možnosti). Nakoniec do plnky primiešame ríbezle a nalejeme na keksíkový korpus. Uložíme do chladničky stuhnúť, najlepšie cez noc. Vyberieme z chladničky, mokrým nožom opatrne prejdeme po okrajoch formy a odopneme ju. Obložíme cca na polovicu nakrájanými podlhovastými piškótami a ozdobíme malinami.

 

Komentáre

 
 

Podobné články