Ingrediencie

2vaječné bielka

70 gSweetFamily kryštálového cukru

Štipka drvenej vanilky

190 gstrúhaného kokosu

80 gjahôd

100 ghorkej čokolády

Kokosovo-jahodové kopčeky

Recepty Stvory z kuchyne - 11.01.2019 13:25  

Vaječné bielka si prešľaháme s cukrom na nízkych obrátkach až do momentu pokiaľ sa neroztopí všetok cukor. Do zmesi pridáme štipku vanilky a vmiešame kokos. Zmes necháme v chladničke vychladiť cca 20 minút. Do zmesi následne opatrne vmiešame nadrobno nakrájané jahody. Vytvarujeme malé kopčeky a ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.

Pečieme pri 160 stupňoch cca 20 minút, pokiaľ kopčeky nie sú dozlata. Po vychladnutí kopčekov ich spodnú časť opatrne namáčame v roztopenej čokoláde.

 

Komentáre

 
 

Podobné články