Ingrediencie

280 gSweetFamily trstinového cukru

2 vajcia

1 dlrastlinného oleja

150 gmletý mak

250 mlrastlinné mlieko (ja som dala mandľovo-kokosové)

280 gakejkoľvek bezlepkovej múky (ale môžete použiť aj pšeničnú polohrubú)

1celý prášok do pečiva

marhule alebo iné ovocie nakrájané na malé kocky

Marhuľovo-maková bublanina

Recept The story of a cake - 11.01.2019 08:21  

Vyšľaháme vajcia s cukrom do peny. Prišľaháme olej. Primiešame mak, pridávame mlieko. Nakoniec primiešame múku s práškom do pečiva. Cesto dáme na plech (36 x 25 cm) vystlaný papierom na pečenie, naukladáme ovocie a pečieme pri teplote 180 stupňov 25-30 minút. Skúsime špajdľou, či je koláč hotový. Necháme vychladnúť.

 

Komentáre

 
 

Podobné články