Jemné, chutné a raz-dva hotové. Cookies sú obľúbené sladké sušienky, ktorých základ tvorí maslo, múka a cukor. Najčastejšie sa pripravujú s kúskami čokolády – horkej, mliečnej či bielej –, ale i v kombinácii so sušeným ovocím. Navyše náš recept sme ozvláštnili pridaním arašidového masla. Vychutnať si ich môžete napríklad s horúcou čokoládou či čajom.
Buchtová sladká dielňa radí: Mlieko, maslo a vajcia by mali mať izbovú teplotu. Ideálne je, ak ich aspoň hodinu pred pečením vyberiete z chladničky. Pomáha to najmä počas prípravy, keď nás môže prekvapiť napríklad hmota s nesprávnou konzistenciou či s hrudkami. Podobným situáciám môžete vďaka tomuto odporúčaniu jednoducho predísť.
Arašidové maslo má mnoho priaznivcov. Ak ste ho ešte neochutnali, urobte to práve pri tomto recepte na cookies. Nezabudnite nám dať vedieť, ako vám chutili.