Perníkové tiramisu

Uložiť (0)
ClosePrihlásenie

Nemáte účet? Zaregistrujte sa

Ingrediencie

  • 250g mascarpone
  • cca 300-350g medovníkov
  • 1dl smotany na šľahanie
  • 2PL perníkového korenia
  • 1PL Sweet family práškového cukru
  • 1PL vanilkového cukru
  • 5PL Sweet family hnedého cukru
  • 3 vajíčka
  • kakao na posypanie

Vajíčka rozdelíme na žĺtka a bielka zvlášť. Žĺtka vyšľaháme s hnedým cukrom, vanilkovým cukrom a perníkovým korením. Smotanu na šľahanie vyšľaháme do polotuha, zmiešame s mascarpone a prešľaháme spolu. Pridáme do medovníkovej zmesi a metličkou spolu premiešame. Bielka vyšľaháme dotuha s lyžicou práškového cukru a jemne primiešame ku krému.
 
Medovníčky sekáčikom rozdrvíme na jemno a vrstvíme v pohári – dve lyžice mletých keksíkov, dve lyžice krému, keksíky a krém. Vrch posypeme kakaom a ozdobíme medovníkom. 
Zdieľať

Vložiť komentár