Ingrediencie

250 g mascarpone

cca 300-350 g medovníkov

1 dl smotany na šľahanie

2 PL perníkového korenia

1 PL Sweet family práškového cukru

1 PL vanilkového cukru

5 PL Sweet family hnedého cukru

3 vajíčka

kakao na posypanie

Perníkové tiramisu

AngieBakes - 14.01.2019 05:17  

 

Vajíčka rozdelíme na žĺtka a bielka zvlášť. Žĺtka vyšľaháme s hnedým cukrom, vanilkovým cukrom a perníkovým korením. Smotanu na šľahanie vyšľaháme do polotuha, zmiešame s mascarpone a prešľaháme spolu. Pridáme do medovníkovej zmesi a metličkou spolu premiešame. Bielka vyšľaháme dotuha s lyžicou práškového cukru a jemne primiešame ku krému.

 

Medovníčky sekáčikom rozdrvíme na jemno a vrstvíme v pohári - dve lyžice mletých keksíkov, dve lyžice krému, keksíky a krém. Vrch posypeme kakaom a ozdobíme medovníkom. 

 

 

Komentáre

 
 

Podobné články