Rúru zapneme na 170 stupňov. Cviklu nakrájame na malé kúsky a tyčovým mixérom vymiešame na hladký krém. Celé vajíčka vyšľaháme s cukrom do peny, prilejeme olej, jogurt a cviklový krém, premiešame a pridáme aj múku zmiešanú s kakaom a kypriacim práškom. Vznikne nám hustý krém.
Tri menšie srdiečkové formy vystelieme papierom na pečenie a po stranách vymažeme maslom a vysypeme múkou. Cesto do nich rovnomerne nalejeme do 3/4, vrch uhladíme a dáme piecť na cca 25-30 minút. Po upečení necháme trocha vychladnúť a potom vyberieme z formy. Ak by stred priveľmi narástol, rovnomerne ho nožom zrežeme.
Na krém si bielu čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli a necháme vychladnúť. Mascarpone začneme šľahať a postupne pridávame aj bielu čokoládu. Smotanu na šľahanie vyšľaháme dotuha a primiešame k mascarpone krému. Tortičky prerežeme na polovicu, naplníme džemom, nanesieme tenkú vrstvu krému, naukladáme maliny, opäť trocha krému a prikryjeme druhým korpusom. Celú tortičku potom obalíme krémom a vrch ľubovoľne dozdobíme.