Domáca maková zmrzlina

Uložiť (0)
ClosePrihlásenie

Nemáte účet? Zaregistrujte sa

Recepty Fresshion

Ingrediencie

  • 500g jemného tvarohu
  • 180ml/200g smotany na šľahanie
  • 5PL SweetFamily práškového cukru
  • 4PL celého maku
  • 1PL medu
  • 1 vanilkový lusk

Vo veľkej mise mixérom zmiešame naraz tvaroh, šľahačku a cukor. Keď začne zmes tuhnúť pridáme semienka z vanilkového lusku, med a mak. Mixujeme kým zmes ešte trochu nestuhne. Nie je potrebné, aby bola úplne vyšľahaná, stačí polotekutá konzistencia. Prelejem ju do plastovej uzatvárateľnej nádoby (ja som použila väčšiu obdĺžnikovú, aby zmrzlina rýchlejšie stuhla) a dáme na niekoľko hodín do mrazničky.

Zdieľať

Vložiť komentár