Panacotta z bielej čokolády s malinami

Uložiť (0)
ClosePrihlásenie

Nemáte účet? Zaregistrujte sa

Recept The story of a cake Recepty Stvory z kuchyne

Ingrediencie

  • 50g bielej čokolády
  • 25g SweetFamily trstinového cukru
  • 300ml smotany na šľahanie
  • 2PL práškovej želatíny
  • 2PL SweetFamily trstinového cukru
  • 1PL vody
  • štipka vanilky
  • hrsť malín

Na panvicu si hodíme maliny, ktoré jemne popučíme, 2 PL SweetFamily trstinového cukru a 1 PL vody. Necháme zohrievať a od bodu varu povaríme cca 2 minúty. Vznikne nám rýchly malinový džem s väčšími kusmi malín. Smotanu si dáme zahrievať spolu s cukrom, vanilkou a bielou čokoládou. Zahrievame, až pokiaľ sa všetka čokoláda nerozpustí.

Následne metličkou do zmesi vmiešame 2 PL želatíny. Zmes cez sitko precedíme. Do pohárikov na spodok vložíme malinovú zmes. Na to nalejeme časť smotanovej zmesi. Necháme 20 minút zachladiť. Následne znova rozložíme zvyšnú malinovú zmes a vylejeme zvyšok smotanovej zmesi. Necháme chladiť minimálne 4 hodiny. Podávame posypané mandľovými lupienkami a čerstvými malinami.

Zdieľať

Vložiť komentár