Ingrediencie

225 ghladkej múky

125 gmasla

120 gSweetFamily kryštálového cukru

50 gnesolených pistácií

50 gnesolených kešu orieškov

50 gkandizovanej pomarančovej kôry

80 ghorkej čokolády

2 lyžičky kypriaceho prášku

2 lyžice kakaa

3 malé vajíčka

Čokoládové biscotti

AngieBakes - 03.01.2019 16:28  

Vo veľkej mise vyšľaháme maslo s cukrom a potom po jednom pridávame vajíčka. V druhej mise zmiešame múku s kakaom a kypriacim práškom, pridáme nadrobno nasekané oriešky, pistácie, kandizované ovocie a čokoládu, premiešame a nasypeme do maslovej zmesi. Rukou spracujeme na pevné cesto, ktoré sformujeme do splošteného valčeka a uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Dáme do vyhriatej rúry piecť pri 180°C na 25 minút. Potom vyberieme, necháme úplne vychladnúť, nakrájame ostrým nožom na 1,5 cm kúsky, ktoré opäť uložíme na plech na pečenie a pri 160°C opečieme najprv z jednej strany 15 minút a potom ich otočíme a z druhej strany opäť 15 minút. 

 

Komentáre

 
 

Podobné články